Oprettelse af forbindelse mellem enheden og en trådløs controller i DUALSHOCK™-serien

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan spille spil, der er gemt på enheden vha. en trådløs controller i DUALSHOCK™-serien. Du kan også spejle enheden på et tv eller en anden skærm. Se de relevante afsnit i brugervejledningen for at få flere oplysninger om skærmspejling.

Sådan slutter du en trådløs DUALSHOCK™4-controller til din enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > DUALSHOCK™4.
    3. Tap på Par controller, og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre tilslutningen.