Adgang til indstillinger

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbner du enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen.

Sådan aktiverer du skærmen ved at anvende Tap for at vække-tilstand

1. Sørg for, at Tap for at vække-tilstanden er slået til. Du kan slå den til ved at tappe på Indstillinger > Skærm, og derefter trække skyderen ud for Tap for at vække til højre.
    2. Dobbelttap på skærmen.

Sådan åbner du panelet Hurtige indstillinger

• Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre.

Sådan tænder du lygten

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.
    2. Tap på Icn sony sys torch.

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre, og tap derefter på Icn sony edit quick settings.
    2. På linjen øverst på skærmen skal du berøre ikonet for den hurtige indstilling, du vil tilføje, og holde den nede og derefter trække og slippe den til den nederste del af skærmen.

Sådan omarrangerer du panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre, og tap derefter på Icn sony edit quick settings.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.