Sprogindstillinger

Du kan vælge et standardsprog for enheden og ændre det senere. Du kan også ændre det skrivesprog, der bruges ved tekstindtastning. Se Tilpasning af tastaturet på skærmen.

Sådan ændres sproget

1. På Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sprog og input > Sprog.
    3. Vælg en indstilling.
    4. Tap på OK.

Note

Hvis du vælger det forkerte sprog og ikke kan læse menuteksterne, kan du finde og tappe på Icn sony app settings. Vælg derefter teksten ved siden af Icn sony settings language, og vælg den første post i menuen, der åbnes. Du kan derefter vælge sprog.