Tilpasning af tastaturet på skærmen

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, har du adgang til indstillinger for tastaturet og andre indstillinger for tekstindtastning, der f.eks. giver dig mulighed for at angive indstillinger for skrivesprog, tekstfuldførelse og rettelser. Du kan få ordforslag for ét sprog ad gangen ved at deaktivere Smart-funktionen til registrering af sprog.

Tastaturet kan anvende tekst, du har skrevet i meddelelser og andre apps for at lære din skrivestil at kende. Der findes også en tilpasningsvejledning, der fører dig gennem de mest grundlæggende indstillinger, så du hurtigt kan komme i gang. Du kan vælge at bruge andre tastaturer og skifte mellem tastaturer. Du kan f.eks. vælge det kinesiske eller japanske Xperia™-tastatur.

For at få adgang til indstillingerne for tastaturet på skærmen

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur, og skift indstillingerne som ønsket.
    3. Hvis du vil tilføje et skrivesprog, der skal bruges ved tekstindtastning, skal du tappe på Skriftsprog og markere de relevante afkrydsningsfelter.
    4. Tap på OK for at bekræfte.

Sådan ændrer du indstillinger for ordforslag

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur > Ordforslag.
    3. Vælg en indstilling.

Sådan vælger du et tastatur

1. Når du angiver tekst vha. tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony select keyboard nederst til højre på skærmen.
    2. Vælg en indstilling.

Tip

Hvis du vil aktivere flere tastaturindstillinger, skal du tappe på Flere tastaturer og derefter trække de relevante skydere til højre.

Sådan ændrer du skrivesprog ved hjælp af tastaturet på skærmen

Note

Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du har tilføjet mere end ét inputsprog, og funktionen Smart-registrering af sprog er slået fra, eller hvis de sprog, du har valgt, ikke er latinske sprog.

• Når du angiver tekst vha. tastaturet på skærmen, skal du tappe på ikonet for skrivesprog for at skifte mellem de valgte skrivesprog. Tap f.eks. på Icn sony textinput language en, til det ønskede skrivesprog vises.

Sådan anvender du din skrivestil

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, tap derefter på Indstillinger for tastatur > Anvend min skrivestil, og vælg en kilde.

Sådan ændrer du indstillingen for Smart-registrering af sprog

Note

Hvis du vil bruge Smart-registrering af sprog, skal der vælges mere end ét sprog under Skriftsprog. Bemærk også, at det kun er sprog, som bruger det latinske alfabet, der understøttes.

1. Tap på Icn sony textinput numbers symbols, når tastaturet på skærmen vises.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Aktivér eller deaktiver funktionen Smart-registrering af sprog ved at trække skyderen ud for Smart registrering af sprog til positionen "til" eller "fra".

Sådan vælger du et andet tastaturlayout

Note

Forskellige tastaturlayouter til tastaturet på skærmen fås muligvis ikke til alle skriftsprog. Du kan vælge forskellige tastaturlayouts for hvert skrivesprog.

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Tap på Skriftsprog, og tap derefter på Icn sony text input kb layout ud for et skrivesprog.
    4. Vælg et andet tastaturlayout.
    5. Tap på OK for at bekræfte.