Organisering af dine meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Sådan sletter du en meddelelse

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal. Find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på den samtale, der indeholder den meddelelse, du vil slette.
    3. Berør og hold nede på den meddelelse, du vil slette, tap på Icn sony menu delete, og tap derefter på Slet.

Sådan sletter du samtaler

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu og tap derefter på Slet samtaler.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de samtaler, som du vil slette, og tap derefter på Icn sony menu delete > Slet.

Sådan markerer du en meddelelse med en stjerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på den samtale, du vil åbne.
    3. Berør og hold ned på den meddelelse, du vil markere med en stjerne, og tap derefter på Tilføj stjerne.
    4. Hvis du vil fjerne en stjerne fra en meddelelse, skal du berøre og holde den stjernemarkerede meddelelse nede og derefter tappe på Slet stjerne.

For at få vist meddelelser med stjerner

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Meddel. mark. med stjerne.
    3. Alle meddelelser med stjerner vises på en liste.

Sådan søger du efter meddelelser

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony menu search.
    3. Indtast dine nøgleord til søgning. Søgeresultaterne vises på en liste.