Beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact
    Beskeder giver dig besked om hændelser, f.eks. nye meddelelser og kalenderbeskeder, samt igangværende aktiviteter, f.eks. filhentninger. Beskeder vises følgende steder:
    • på statuslinjen
    • i meddelelsespanelet
    • på låseskærmen

Sådan åbner og lukker du meddelelsespanelet

Åbning eller lukning af meddelelsespanelet på Sony-smartphones
    1. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad.
    2. Hvis du vil lukke meddelelsespanelet, skal du trække panelet opad.

Sådan reagerer du på en besked i meddelelsespanelet

• Tap på beskeden.

Sådan fjerner du en besked fra beskedpanelet

• Anbring din finger på en besked, og svip til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked i meddelelsespanelet

• Træk beskeden nedad.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Tap på Icn sony notification delete all.

Sådan reagerer du på en besked på låseskærmen

• Dobbelttap på beskeden.

Sådan afviser du en besked fra låseskærmen

• Anbring din finger på beskeden, og bladr til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked på låseskærmen

• Træk beskeden nedad.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Håndtering af beskeder på låseskærmen

Du kan konfigurere enheden, så det kun er udvalgte beskeder, der vises på låseskærmen. Du kan gøre det muligt at få adgang til alle beskeder og deres indhold, skjule følsomt indhold for alle beskeder eller bestemte apps eller vælge ikke at få vist nogen beskeder overhovedet.

Sådan vælger du de beskeder, der skal vises på låseskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Når enheden er låst.
    3. Vælg en indstilling.

Indstillinger for visning af beskeder på låseskærmen

Vis alt indhold i underretninger
    Få vist alle beskeder på låseskærmen. Når denne indstilling er slået til, skal du huske, at alt indhold, herunder indhold i indgående mails og chatbeskeder, er synlige på låseskærmen, medmindre du angiver de relevante apps som Skjul følsomt indhold i indstillingsmenuen Appunderretninger.
    Skjul følsomt indhold i underretninger
    Du skal have en pinkode, en adgangskode eller et mønster konfigureret som låseskærm, før denne indstilling er tilgængelig. Indholdet er skjult vises på låseskærmen, når du modtager følsomme beskeder. Du får f.eks. vist en besked for en indgående mail eller chatbesked, men indholdet vises ikke på låseskærmen.
    Vis slet ingen underretninger
    Du får ikke vist nogen beskeder på låseskærmen.

Angivelse af beskedniveauet for en app

Du kan angive forskellig adfærd for beskeder for de enkelte apps. Du kan f.eks. spærre alle mailbeskeder, prioritere Facebook™-beskeder og gøre indholdet af beskeder om meddelelser usynligt på låseskærmen.

Sådan angiver du beskedniveauet for en app

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Appunderretninger.
    3. Vælg den app, du vil ændre beskedindstillingerne for.
    4. Træk den relevante skyder til højre.

Beskedniveauer og indstillinger for specifikke programmer

Vis som prioritet
    Modtag kun beskeder fra denne app, når "Forstyr ikke" er angivet til Prioritet.
    Tillad smugkig
    Lad denne app fremhæve visse beskeder ved at lade dem kortvarigt glide ind over den aktuelle skærm.
    Skjul følsomt indhold
    Når enheden er låst, skjules indholdet i beskeder for denne app, der kunne afsløre personlige oplysninger.

Beskedindikator

Beskedindikatoren fortæller dig om batteristatus og andre hændelser. Et blinkende hvidt lys betyder f.eks., at der er en ny meddelelse eller et ubesvaret opkald. Beskedindikatoren er som standard aktiveret, men kan deaktiveres manuelt.

Beskedindikator på Sony-smartphones

Note

Når beskedindikatoren er deaktiveret, lyser den kun, når der er en advarsel om batteristatus, f.eks. når batteriniveauet er under 15 %.

Sådan aktiverer du beskedindikatoren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked.
    3. Træk skyderen ud for Beskedindikator til højre.