Støjreduktion

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Din enhed understøtter headset med støjreduktion. Hvis du anvender et headset med støjreduktion med enheden, får du en meget mere klar lydkvalitet, f.eks. når du lytter til musik i støjende omgivelser (i en bus, et tog eller på et fly). Du kan også anvende denne funktion til at skabe et stille miljø, hvor du kan studere, arbejde eller læse.

Tip

For optimal ydelse anbefales det at anvende et headset med støjreduktion fra Sony.

Sådan anvender du et headset med støjreduktion

1. Slut headsettet med støjreduktion til enheden.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen > Indstillinger > Lyd og besked > Indstillinger for tilbehør > Eliminer støj, og træk skyderen ud for Eliminer støj til højre.
    3. Hvis du kun vil have Eliminer støj aktiveret under afspilning af musik eller video, eller når skærmen er aktiv, skal du trække skyderen ud for Strømsparetilstand til højre.
    4. Hvis du vil have Eliminer støj aktiveret, når headsettet er tilsluttet, skal du trække skyderen ud for Strømsparetilstand til venstre.

Note

Der medfølger muligvis ikke et headset med støjreduktion, når du køber din enhed.

Sådan justerer du indstillingerne for støjreduktion

1. Sørg for, at enheden er tilsluttet et headset med støjreduktion.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    3. Tap på Indstillinger > Lyd og besked > Indstillinger for tilbehør >Eliminer støj > Støjmæssigt miljø.
    4. Vælg den relevante type støj, og tap derefter på OK.