Navigation mellem apps

Du kan navigere mellem apps ved hjælp af navigeringstasterne, linjen favoritter og vinduet med de senest anvendte apps, hvor du nemt kan skifte mellem alle de apps, du har brugt for nylig. Navigeringstasterne er Start, Seneste apps og Tilbage. Nogle apps lukkes, når du trykker på tasten StartIcn sony key and home for at afslutte, mens andre sættes på pause eller fortsat kører i baggrunden. Hvis en app er sat på pause eller kører i baggrunden, kan du fortsætte, hvor du slap, næste gang du åbner appen.

Sådan åbner du vinduet med seneste anvendte programmer

• Tryk på Icn sony key open recent apps .

Sådan lukker du alle de senest anvendte programmer

• Tap på Icn sony key open recent apps , og tap derefter på Icn sony recent apps delete all.

Sådan åbner du en menu i et program

• Tryk på Icn sony key menu, mens du bruger programmet.

Note

Ikke alle menuer er tilgængelige i alle programmer.