Movie Creator

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Xperia™ Movie Creator opretter automatisk korte videoer på ca. 30 sekunder vha. eksisterende fotos og videoer. Appen bestemmer automatisk den tidslinje, der skal bruges til at oprette filmen. Appen bruger for eksempel udvalgte fotos og videoer fra en tur en lørdag eftermiddag eller fra en vilkårlig syvdagesperiode og opretter en film til dig. Du får besked, når denne film med højdepunkter er klar. Du kan redigere den, som du vil. Du kan for eksempel redigere titlen, slette scener, ændre musikken eller tilføje flere fotos og videoer.

Sådan åbner du Movie Creator

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Movie Creator.

Note

Hvis der ikke er gemt nogen fotos eller videoer på enheden, er der ingen funktioner tilgængelige, når du åbner appen Movie Creator.

Sådan slår du Movie Creator-beskeder fra

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Movie Creator.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap derefter på Indstillinger og deaktiver Beskeder.

For at deaktivere en filmopretter

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Søg og tap på Movie Creator > DEAKTIVER.