Spejling af enhedens skærm på en tv-skærm vha. et kabel

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan slutte enheden til et kompatibelt tv vha. et MHL-kabel og spejle enhedens skærm på tv-skærmen.

Note

MHL- og HDMI™-kabler og -adaptere sælges separat.

Note

Sony garanterer ikke, at alle typer MHL- og HDMI™-kabler og -adaptere understøttes af din enhed.

For at få vist indhold fra enheden på et tv, der understøtter MHL-input

1. Opret forbindelse med enheden til tv'et med et MHL-kabel. Icn mhl stat vises på enhedens statuslinje, når der er oprettet forbindelse.
    2. Tv'et viser din enheds skærm.

Note

Hvis din enhed mislykkes med at detektere skærmen, der er tilsluttet til MHL-kablet, opret forbindelsen igen, og tryk på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.

Sådan får du vist indhold fra din enhed på et tv, der understøtter HDMI™-input

1. Slut enheden til en MHL-adapter, og slut adapteren til et USB-strømstik.
    2. Slut adapteren til et tv ved hjælp af et HDMI™-kabel. Icn mhl stat vises på enhedens statuslinje, når der er oprettet forbindelse.
    3. På tv'et vises skærmen på din enhed.

Sådan får du vist hjælpen med tv'ets fjernbetjening

1. Træk statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet, mens enheden har forbindelse til tv'et.
    2. Tap på MHL forbundet. Indstillingen MHL vises på tv-skærmen.
    3. Vælg Brug af fjernbetjening.

Note

Du kan vælge Størrelse på videooutput for at justere størrelsen på det, der vises på tv-skærmen. Hvis tv'et allerede har funktionen til automatisk skalering aktiveret, vises indstillingen ikke i MHL-indstillingerne.

Tip

Du kan også trykke på den gule knap på tv'ets fjernbetjening for at åbne meddelelsespanelet.

Sådan kobler du enheden fra tv'et

• Fjern MHL-kablet eller MHL-adapteren fra din enhed.