Indstillinger for meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Hvis du vil vælge en lyd for beskeder, skal du tappe på Meddelelseslyd og vælge en indstilling eller tappe på Icn sony browser add og vælge en musikfil, som er gemt på enheden.
    4. Tap på Færdig for at bekræfte.
    5. Du kan finde andre meddelelsesindstillinger ved at trække de relevante skydere til højre eller venstre.

Sådan slår du funktionen for rapportering af levering til eller fra for udgående meddelelser

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Træk skyderen ud for Leveringsrapport til højre eller venstre.

Note

Når funktionen for rapportering af levering er slået til, vises der en markering på meddelelser, der er leveret korrekt.