Administrering af videoindhold

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Sådan henter du filmoplysninger manuelt

1. Sørg for, at enheden har en aktiv dataforbindelse.
    2. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    3. Tap på Icn sony key menu > Information.

Sådan sletter du en video

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra startskærmen. og find og tap derefter på Video.
    2. Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Video. Gennemse derefter de forskellige kategorier og find den videofil, du vil slette.
    3. Berør videominiaturen og hold fingeren nede. Tap derefter på Slet fra den viste liste.
    4. Tap på Slet igen for at bekræfte.