Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

Du kan forhindre andre personer i at bruge din enhed uden din tilladelse. Fx, hvis du har tabt din enhed, den er stjålet, eller slettet, så kan kun dem, der har en Google™-konto eller skærmlåsoplysninger bruge enheden. For at sikre, at din enhed er beskyttet, er det vigtigt, at du anvender en sikker skærmlås, og tilføjer din Google™-konto til din enhed. Det er afgørende, at du både husker dine skærmlåsoplysninger og dine legitimationsoplysninger til din Google™-konto. For at sikre, at din enhed er beskyttet, kan du:

• Anvende en sikker skærmlås til din enhed der har en PIN-kode, adgangskode, mønster skærmlås for at forhindre, nogen nulstiller din enhed. For flere oplysninger, se Skærmlås.
    • Tilføje en Google™-konto for at forhindre andre i at bruge din enhed, hvis den bliver stjålet og/eller slettet. For flere oplysninger, se Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?.
    • Aktivere enten “Protection by my Xperia” (Beskyttelse med my Xperia) eller Android™ Device Manager web-tjeneste. Ved brug af en af disse tjenester kan du fjern-lokalisere, -låse eller -slette en tabt enhed. For flere oplysninger, se Søgning efter en mistet enhed .

Verificering af ejerskabet af din enhed

Visse beskyttelsesfunktioner kræver, at du enten låser din skærm op med en pinkode, en adgangskode eller et mønster, eller at du angiver dine Google™-kontooplysninger. Herunder er der eksempler på beskyttelsesfunktioner og nogle af de påkrævede legitimationsoplysninger:

• Beskyttelse ved nulstilling til standardindstillinger: Du skal låse din skærm op, før du kan udføre nulstilling til standardindstillingerne.
    • Beskyttelse via my Xperia: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til en Google™-konto, der er tilknyttet til tjenesten. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Android™ Device Manager: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du angive brugernavnet og adgangskoden til en Google™-konto. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Softwarereparation: Brug Xperia™ Companion-softwaren til at udføre en softwarereparation.

Note

I forbindelse med Android™ Device Manager skal du indtaste oplysninger fra en Google™-konto. Det kan være en hvilken som helst Google™-konto, som du har konfigureret på din enhed som ejer. Hvis du ikke kan angive de relevante kontooplysninger under konfigurationsprocessen, vil du slet ikke kunne anvende enheden.