Vedligeholdelse af en computer

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er en softwaretjeneste, som leverer en samling værktøjer og programmer, du kan anvende, når du tilslutter din enhed til en computer. Med Xperia™ Companion kan du:

• Opdatere og reparere din enheds software.
    • Overføre indhold fra din gamle enhed ved brug af Xperia™ Transfer.
    • Tage backup af og gendanne indhold på din computer.
    • Synkronisere multimedieindhold – fotos, videoer, musik og afspilningslister – mellem din enhed og computer.
    • Gennemse filer på din enhed.

Hvis du vil anvende Xperia™ Companion, skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.11 eller nyere

Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac.

Håndtering af filer vha. en computer

Brug et USB-kabel til at oprette forbindelse mellem en Windows®-computer og din enhed for at overføre og håndtere dine filer.

Når der er oprettet forbindelse mellem de to enheder, kan du vælge, om du vil oplade din enhed, overføre filer eller bruge din enhed til MIDI-input. Din computer registrerer din enhed, når du vælger forbindelsestilstanden Til at overføre filer (MTP). Den tilslutningstilstand, der benyttes som standard, er angivet til Udelukkende til opladning.

Med Xperia™ Companion kan du få adgang til filsystemet på din enhed. Hvis du ikke har Xperia™ Companion installeret, bliver du bedt om at installere det, når du slutter din enhed til computeren.

Note

Brug altid et USB-kabel, der er beregnet til din specifikke Xperia™-model, og sørg for, at det er helt tørt.

USB-forbindelsestilstande

Der er to tilgængelige USB-forbindelsestilstande, du kan bruge:

Medieoverførselstilstand (MTP) Brug MTP til at håndtere filer, opdatere enhedens software og oprette ‎Wi-Fi‎-forbindelse. Denne USB-tilstand bruges i forbindelse med Microsoft® Windows®-computere. MTP er som standard aktiveret.
    Lagerenhedstilstand (MSC) Brug MSC til at håndtere filer vha. MAC OS®- og Linux-computere, der ikke understøtter MTP.

Sådan ændrer du USB-forbindelsestilstand

1. Isæt et USB-forbindelse i enheden.
    2. For at få adgang til meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad.
    3. En notifikation viser den nuværende indstilling USB oplader denne enhed eller USB for file transfer.
    4. Tap på meddelelsen, tap derefter på den ønskede tilslutningstilstand.