Afspilning af radio

FM-radioen i enheden fungerer som alle andre FM-radioer. Du kan f.eks. søge efter og lytte til FM-radiostationer og gemme dem som favoritter. Du skal tilslutte et headset med ledning eller høretelefoner med ledning til enheden, før du kan anvende radioen. Årsagen er, at headsettet eller høretelefonerne fungerer som antenne. Når du har tilsluttet en af disse enheder, kan du derefter skifte lyden til højttaleren, hvis du vil.

Radiooversigt i Sony-smartphones

1 Liste over favoritter
    2 Tænd/sluk-knap til radio
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Indstillet frekvens
    5 Gem eller fjern en kanal som favorit
    6 Indstillingshjul
    7 Frekvensbånd – træk til venstre eller højre for at skifte mellem kanaler
    8 Flyt opad i frekvensbåndet for at søge efter en kanal
    9 En gemt favoritkanal
    10 Flyt nedad i frekvensbåndet for at søge efter en kanal

Sådan lytter du til FM-radio

1. Slut et headset eller et sæt høretelefoner til enheden.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på FM-radio Icn sony app radio . De tilgængelige kanaler vises, når du ruller gennem frekvensbåndet.

Note

Når du starter FM-radioen, vises de tilgængelige kanaler automatisk. Hvis en kanal har RDS-informationer, vises de et par sekunder efter, at du begynder at lytte til kanalen.

For at skifte mellem radiokanaler

• Træk frekvensbåndet til venstre eller højre.

Sådan starter du en ny søgning efter radiokanaler

1. Når radioen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Søg efter kanaler. Radioen scanner hele frekvensbåndet og markerer alle tilgængelige kanaler.

For at skifte radiolyden til højttaleren

1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
    2. Tap på Afspil i højttaler.

Tip

For at skifte lyden tilbage til headsettet med kabel eller hovedtelefonerne med kabel skal du trykke på Icn sony key menu og tappe på Afspil i høretelefoner.

Sådan identificerer du en sang på FM-radioen med TrackID™

1. Når en sang afspilles på enhedens FM-radio, skal du tappe på Icn sony key menu og derefter vælge TrackID™.
    2. En statusindikator vises, mens appen TrackID™ sampler sangen. Hvis det lykkedes, vil du få vist et resultat eller en liste med mulige resultater.
    3. Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til FM-radioen.

Note

Appen TrackID™ og tjenesten TrackID™ understøttes ikke i alle lande eller områder eller af alle netværk og/eller alle tjenesteudbydere i alle områder.