Sådan undgås dublerede poster i programmet Kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Hvis du synkroniserer dine kontakter med en ny konto eller importerer kontaktoplysninger på andre måder, kan du komme til at duplikere poster i programmet Kontakter. Hvis dette sker kan du forbinde sådanne dubletter for at oprette en enkelt post. Og hvis du ved en fejl forbinder poster, kan du senere adskille dem igen.

Sådan adskilles sammenkædede kontakter

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den sammenkædede kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Tap på Fjern tilknytning > Fjern tilknytning.