Onlinemeddelelser og videochat

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan bruge appen Google Hangouts™ til onlinemeddelelser og videochat på enheden, så du kan chatte med venner, der også bruger programmet på computere, Android™-enheder og andre enheder. Du kan ændre enhver samtale til et videoopkald med flere venner, og du kan endda sende meddelelser til dine venner, når de er offline. Du kan også nemt se og dele fotos.

Hangouts™ kræver internetadgang og en Google™-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts, og klik på linket "Hangouts på din Android" for at få flere oplysninger om at anvende programmet.

Note

Funktionen til videoopkald fungerer kun på enheder med et frontkamera.

Sådan bruger du programmet Hangouts™

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Hangouts.