Identifikation af enhedens id-nummer

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret

Visning af IMEI-nummeret på Sony-smartphones
    1. Fjern dækslet til nano-SIM-kortets holder.
    2. Isæt spidsen af en udfoldet papirclips (eller en tilsvarende genstand med en lang, fin spids) i hullet i mærkatbakken, og træk derefter bakken ud for at få vist IMEI-nummeret.

Tip

For at få vist IMEI-nummeret kan du også åbne telefonopkaldstasten på enheden og indtaste *#06#.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.