Startskærm

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Startskærm er udgangspunktet, når du skal bruge enheden. Det svarer til skrivebordet på en computerskærm. Din startskærm kan have op til syv ruder, som fylder mere end den almindelige skærmbredde. Antallet af ruder på startskærmen er angivet med et antal prikker nederst på startskærmen. Den fremhævede prik viser, hvilken rude du befinder dig i.

Udvidelse af ruder på startskærmen på Sony-smartphones

Sådan går du til Startskærmen

• Tap på Icn sony key and home.

Sådan gennemses Startskærmen

Sådan gennemser du startskærmen på Sony-smartphones

Ruder på startskærmen

Du kan føje nye ruder til din startskærm og slette ruder. Der kan være op til syv ruder i alt. Du kan også angive, hvilken rude du vil bruge som den primære rude på startskærmen.

Ruder på startskærmen på Sony-smartphones

For at indstille en rude som den primære rude på startskærmen

1. Berør og hold på et tomt område på din startskærm indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller højre, indtil du kommer til den rude, du vil indstille som den primære rude på startskærmen, og tap derefter på Icn sony key and home.

Sådan tilføjer du en rude på startskærmen

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Hvis du vil gennemse ruderne, skal du bladre hele vejen til højre eller venstre og derefter tappe på Icn sony and homescreen add pane.

Sådan sletter du en rude fra startskærmen

1. Berør og hold nede på et område på startskærmen, indtil enheden vibrerer.
    2. Du skal bladre til venstre eller til højre for at gå til de ruder, som du vil slette, og derefter tappe på Icn sony and homescreen delete pane i øverste højre hjørne i ruden.

Indstillinger for startskærm

Sådan fjerner du en app fra startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller til højre for at gennemse ruderne. Alle apps, der ikke kan fjernes, er mærket med Icn sony home uninstall.
    3. Tap på den app, du vil fjerne, og tap derefter på Slet.

Sådan justerer du størrelsen på ikonerne på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på startskærmen, indtil enheden vibrerer. Tap derefter på Indstillinger.
    2. Tap på Ikonstørrelse, og vælg derefter en indstilling.