Hjælp os med at forbedre vores software

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan aktivere forsendelse af brugsinformation fra din enhed, så Sony Mobile kan modtage anonyme bug-rapporter og statistikker, der hjælper med at forbedre vores software. Ingen af de indsamlede oplysninger indeholder personlige data.

Sådan tillader du, at der sendes oplysninger om anvendelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen > Indstillinger for brugsinformation.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Send brugsinformation, hvis det ikke allerede er markeret.
    4. Tap på Acceptér.