Søgning efter en mistet enhed

my Xperia på Sony-smartphones

Hvis du har en Google™-konto, kan my Xperia-webtjenesten hjælpe dig med at finde og sikre din enhed, hvis du mister den. Du kan:

• finde din enhed på et kort
    • få enheden til at afgive en alarm, selvom enheden er i lydløs tilstand
    • fjernlåse enheden og få vist dine kontaktoplysninger på enheden, så den, der finder enheden, kan se dem.
    • Som en sidste udvej kan du fjernrydde enhedens interne og eksterne hukommelse.

Note

Tjenesten my Xperia er ikke tilgængelig i alle lande/områder.

Sådan aktiverer du tjenesten my Xperia

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Beskyttelse af my Xperia > Aktiver.
    3. Markér afkrydsningsfeltet, og tap derefter på Accepter.
    4. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Sony Entertainment Network-konto eller oprette en ny, hvis du ikke allerede har en.
    5. Aktivér placeringstjenester på din enhed, hvis denne funktion ikke allerede er aktiveret.

Note

Du kan få bekræftet, at tjenesten my Xperia kan finde din enhed, ved at gå til myxperia.sonymobile.com og logge på med den Google™-konto eller Sony Entertainment Network-konto, som du har konfigureret på din enhed.

Note

Hvis du bruger en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, der kan bruge tjenesten my Xperia.

Søgning efter en mistet enhed ved hjælp af Android™ Device Manager

Google™ tilbyder en placerings- og sikkerhedswebtjeneste, der kaldes Android™ Device Manager. Du kan bruge den parallelt med eller som et alternativ til tjenesten Beskyttelse via my Xperia. Hvis du mister din enhed, kan du anvende Android™ Device Manager til at:

• Søge efter og få vist, hvor din enhed befinder sig.
    • Ringe til eller låse din enhed, slette alt på den eller tilføje et telefonnummer til låseskærmen.

Du kan finde flere oplysninger om Android™ Device Manager ved at gå til http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager fungerer ikke, hvis din enhed er slukket, eller hvis den ikke har forbindelse til internettet. Android™ Device Manager-tjenesten er måske ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan aktiverer du Android™ Device Manager

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, skal du sørge for, at du er logget på som ejer.
    2. Kontrollér, at du har en aktiv dataforbindelse, og at placeringstjenester er aktiveret.
    3. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    4. Søg efter og tap på Indstillinger > Google > Sikkerhed.
    5. Træk skyderne ud for Fjernlokaliser denne enhed og Tillad fjernlåsning og fjernsletning til positionen TIL.
    6. Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere vilkårene og betingelserne ved at tappe på Aktiver.
    7. Du kan verificere, at Android™-enhedshåndtering kan lokalisere din enhed, efter du har aktiveret tjenesten, ved at gå til www.android.com/devicemanager og logge på ved hjælp af din Google™-konto.