Nødopkald

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at et SIM-kort er sat i, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

Sådan foretager du et nødopkald

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap derefter på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan foretage nødopkald, selvom der ikke er isat et SIM-kort, eller når alle udgående opkald er spærret.

Sådan foretager du et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap på Nødopkald.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony call slider answer.

Sådan foretager du et nødopkald, når enheden er låst

1. Hvis du vil aktivere skærmen, skal du trykke kortvarigt på til/fra-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Stryg til venstre eller op, og tap på ikonet Nødstilfælde Icn sony phone onscreen lock button.
    3. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony btn detail call.