Sådan styrer du dataforbrug

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan holde styr på den mængde data, der overføres til og fra enheden via dine mobildata eller din ‎Wi-Fi‎-forbindelse i en given periode. Du kan f.eks. også få vist den datamængde, der bruges af de enkelte programmer. For data, der overføres via mobildataforbindelsen, kan du også indstille advarsler om og begrænsninger for dataforbrug for at undgå ekstra gebyrer.

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan justere indstillinger for dataforbrug. Hvis du justerer indstillinger for dataforbrug, kan du bedre styre dataforbruget, men det kan ikke garanteres, at du undgår at skulle betale ekstra gebyrer.

Sådan slår du datatrafik til eller fra

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på skyderen ud for Mobildatatrafik for at slå datatrafik til eller fra.

Tip

Når datatrafik er slået fra, kan du stadig oprette ‎Wi-Fi‎- og Bluetooth®-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    3. Tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Træk advarselslinjen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille advarselsniveauet. Du modtager en advarselsbesked, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildataforbrug

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Træk skyderen ud for Anvend mobildatabegrænsning til højre, og tap derefter på OK.
    5. Træk linjen for datagrænsen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille grænsen for mobildataforbruget.

Note

Når dit dataforbrug når den indstillede grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du individuelle programmers dataforbrug

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på den app, du vil styre forbruget for, og træk derefter skyderen ud for Begræns baggrundsdata for app til højre, og tap på OK.
    4. Tap på Indstillinger for app, og foretag de ønskede ændringer, hvis du vil have adgang til mere specifikke appindstillinger (hvis funktionen er tilgængelig).

Tip

Ydelsen af individuelle apps kan blive påvirket, hvis du ændrer relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan kontrollerer du dataforbruget

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Vis Wi-Fi.
    4. Tap på fanen ‎Wi-Fi‎ for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via ‎Wi-Fi‎.
    5. Tap på fanen Mobil for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en mobildataforbindelse.