account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Superlevende tilstand

    Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

    Superlevende tilstand forbedrer farveintensiteten og -mætningen af dine fotos og videoer, når du ser dem på enheden.

    Sådan slår du Super-levende-tilstanden til

    1. Tap på Icn sony home apptray normal fra din startskærm.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Skærm > Billedforbedring.
    3. Tap på Superlevende tilstand alternativknappen, hvis den ikke allerede er valgt.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!