Opladning af din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Note

Brug altid en original Sony-oplader og et USB-kabel, der er beregnet til din specifikke Xperia™-model. Andre opladere og kabler kan øge opladetiden, vil slet ikke oplade eller kan ligefrem beskadige din enhed. Sørg for, at alle USB-porte og stikkene er helt tørre, før du isætter USB-kablet.

En oplader, der sættes i en stikkontakt, oplader din enhed hurtigere, end hvis du oplader via din computer. Du kan stadig anvende din enhed, mens den oplader.

Hvis batteriet er afladet, kan det tage op til 30 minutter, før enheden reagerer på opladningen. I dette tidsrum er skærmen muligvis mørk hele tiden, og opladningsikonet vises ikke. Bemærk også, at det kan tage op til 4 timer for et fuldstændigt afladet batteri at blive fuldt opladet.

Note

Din enhed har et indbygget, genopladeligt batteri, som kun må udskiftes af et autoriseret Sony-reparationscenter. Du må aldrig forsøge at åbne eller skille enheden ad selv. Hvis du gør det, kan det medføre skade, der ophæver garantien.

Sådan oplader du enheden

Opladning af Sony-smartphones

1. Sæt opladeren i en stikkontakt.
    2. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren (eller i USB-porten på en computer).
    3. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på enheden med USB-symbolet opad. Beskedindikatoren lyser, når opladningen går i gang.
    4. Når enheden er fuldt opladet, skal du koble kablet fra enheden ved at trække det lige ud. Sørg for ikke at bøje stikket.

Note

Hvis batteriet er helt afladet, kan det vare nogle minutter, før beskedindikatoren lyser, og ikonet for batteriopladning Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Status for batteriets beskedindikator

Grøn Batteriet oplades, og batteriniveauet er højere end 90 %
    Rød Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 15%
    Orange Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 90 %