Opkald fra en meddelelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Sådan ringer du til afsenderen af en meddelelse

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på en samtale, og tap derefter på Icn sony btn detail call message.

Sådan gemmer du en afsenders nummer som en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på ikonet ud for telefonnummeret, og tap derefter på Gem.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Gem.