account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Baggrund og temaer

    Du kan tilpasse startskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder og forskellige temaer.

    Menuen Baggrundsbillede på Sony-smartphones

    Sådan ændrer du startskærmens baggrundsbillede

    1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Baggrund, og vælg en indstilling.

    Sådan indstiller du et tema

    1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Temaer.
    3. Vælg en indstilling, og følg instruktionerne på enheden.

    Note

    Når du ændrer et tema, ændres baggrunden også i visse apps.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer