Samling

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort.

Sådan sættes nano-SIM-kortet og hukommelseskortet i Sony-smartphones

Note

Sørg for at isætte nano-SIM-kortet i nano-holderen, inden du isætter det i enheden. Pas på ikke at forveksle nano-SIM-kortets åbning med hukommelseskortets åbning.

Sådan isættes nano-SIM-kortet

Note

Isæt nano-SIM-kortet, mens enheden er tændt. Enheden genstarter automatisk.

1. Fjern dækslet til nano-SIM-kortets holder.
    2. Træk vha. en fingernegl eller lignende nano-SIM-kortets holder ud.
    3. Anbring nano-SIM-kortet i nano-SIM-kortets holder. Sæt derefter holderen i igen.
    4. Sådan genmonterer du dækslet.

Note

Sørg for at genisætte nano-SIM-kortets holder i den korrekte retning. Når du trækker holderen ud for at isætte nano-SIM-kortet, må du ikke vende holderen rundt.

Sådan isætter du hukommelseskortet

1. Fjern dækslet over åbningen til hukommelseskortet.
    2. Sæt hukommelseskortet i åbningen til hukommelseskortet, og sæt derefter dækslet over åbningen til hukommelseskortet igen.

Sådan fjernes du nano-SIM-kortet

Fjernelse af nano-SIM-kortet på Sony-smartphones
    1. Fjern dækslet over åbningen til nano-SIM-kortet.
    2. Træk holderen til nano-SIM-kortet ud ved at bruge en fingernegl eller lignende.
    3. Fjern nano-SIM-kortet.
    4. Sæt nano-SIM-kortholderen tilbage i åbningen.
    5. Sæt bagdækslet på igen.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

1. Sluk enheden, og åbn dækslet til åbningen til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter hurtigt.
    3. Træk hukommelseskortet helt ud, og fjern det.
    4. Luk dækslet.

Tip

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afmontere hukommelseskortet under Indstillinger > Lagerplads > Icn sony eject3 ud for SD-kort og derefter følge resten af instruktionerne ovenfor.