Appoversigt

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact
    Icn sony app alarm

Anvend appen Alarm og ur til at indstille forskellige former for alarmer.

Icn sony app chrome

Anvend webbrowseren til at navigere i og få vist websider samt håndtere bogmærker, tekst og billeder.

Icn sony app calculator

Anvend appen Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Icn sony app calendar

Anvend appen Kalender til at holde styr på hændelser og administrere dine aftaler.

Icn sony app camera

Anvend kameraet til at tage fotos og optage videoklip.

Icn sony app phonebook

Anvend appen Kontakter til at administrere telefonnumre, mailadresser og andre oplysninger om dine kontakter.

Icn sony app downloads

Få adgang til de apps, dokumenter og billeder, du har hentet.

Icn sony app email

Anvend appen Mail til at sende og modtage mails både via dine private konti og dine virksomhedskonti.

Icn sony app facebook

Anvend appen Facebook™ til at deltage i sociale netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger i hele verden.

Icn sony app radio

Gennemse og lyt til FM-radiostationer.

Icn sony app gallery

Anvend appen Album til at få vist og arbejde med dine fotos og videoer.

Icn sony app gmail

Anvend appen Gmail™ til at læse, skrive og organisere mails.

Icn sony app google search

Søg efter oplysninger på enheden og på internettet.

Icn sony app google maps

Få vist din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter ved hjælp af Google Maps™.

Icn sony app market place

Anvend appen Play Butik™ til at hente gratis og købte apps til enheden.

Icn sony app messaging

Anvend appen Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Icn sony app movies

Anvend appen Video til at afspille videoer på enheden og dele indhold med dine venner.

Icn sony app music player

Anvend appen Musik til at organisere og afspille musik, lydbøger og podcasts.

Icn sony app weather

Få vist nyheder og vejrudsigter.

Icn sony app dialer

Foretag telefonopkald ved at indtaste nummeret manuelt eller ved hjælp af funktionen Smart Dial.

Icn sony app settings

Optimer indstillingerne, så de passer til dine behov.

Icn sony app google talk

Anvend appen Hangouts™ til at chatte med venner online.

Icn sony app track id

Identificer musiknumre, der afspilles i dine omgivelser, og få oplysninger om kunstner, album og andet.

Icn sony app youtube

Anvend YouTube™ til at dele og få vist videoer fra hele verden.

Icn sony app backup and restore

Anvend Backup og gendan-appen til at tage backup af indhold på enheden, f.eks. kontakter, SMS'er, bogmærker, kalenderdata osv.

Icn sony app smart connect

Anvend appen Smart Connect™ til at indstille, hvad der sker med enheden, når du tilslutter eller frakobler tilbehør.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator opretter automatisk korte videoer på ca. 30 sekunder vha. eksisterende fotos og videoer. Appen vælger automatisk den tidslinje, der skal bruges til at oprette filmen.

Icn sony app lifelog

Brug appen Lifelog til automatisk at logføre hændelser i din hverdag. Du kan f.eks. angive mål og holde øje med dine fremskridt i at nå dem, eller du kan bogmærke særlige øjeblikke.

Icn sony app support

Anvend appen Support til at få adgang til brugersupport direkte på enheden. Du kan f.eks. få adgang til en brugervejledning, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Note

Visse apps understøttes eller anføres ikke af alle netværk og/eller tjenesteudbydere i alle områder.