Programindstillinger

Nogle apps vil bede om tilladelser, når du starter med at bruge dem. Du kan tillade eller nægte tilladelser individuelt for hver app, enten fra indstillingsmenuen eller fra tilladelsesdialogen. Tilladelseskravene afhænger af app'ens design.

Tillade eller nægte tilladelser

Du kan vælge, om du vil tillade eller nægte tilladelser, når dialogen vises. Hvis du har anvendt en anden Android-version tidligere, vil de fleste apps allerede have fået tildelt de nødvendige tilladelser.

For at tillade en tilladelse

1. For at tillade en tilladelse, tap på Tillad.
    2. Når tilladelsesdialogen vises anden gang, kan du vælge Spørg ikke igen-indstillingen, hvis du ønsker.
    3. En dialog vil også forklare hvorfor app'en behøver en tilladelse, og hvad den specifikt bruger den til. For at afvise denne dialog, tap på OK.

For at nægte en tilladelse

• For at nægte en tilladelse, tap på Afvis når dialogen vises.

Tip

Nogle programmer kan stadig anvendes, selv efter du har nægtet en tilladelse.

Kritiske tilladelser

Nogle tilladelser er påkrævet, for at app'en kan fungere efter hensigten. I disse tilfælde vil en dialog oplyse det.

For at konfigurere programmer

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Apps > Icn sony menu settings.
    3. Vælg en konfigurationsindstilling, fx Apptilladelse, vælg herefter et program du ønsker at konfigurere.

For at tillade kritiske tilladelser

1. For at tillade en kritisk tilladelse, tap på Fortsæt > INFO OM APPEN > Tilladelser.
    2. Søg den kritiske tilladelse du behøver.
    3. Træk skyderen til højre.

Note

Du kan også håndtere tilladelser i Indstillinger > Applikationer. Tap på en app og ændr tilladelsen efter behov.

Sådan tillader eller afviser du automatiske programopdateringer

Hvis funktionen til automatiske opdateringer er aktiveret, opdateres dine programmer, uden at du bliver spurgt om det, så du er måske ikke klar over, at der hentes store mængder data. For at undgå, at du måske skal betale et stort beløb for overførsel af data, kan du deaktivere automatiske opdateringer eller nøjes med at aktivere automatiske opdateringer, når det sker via en ‎Wi-Fi‎-forbindelse. Du skal deaktivere funktionen til automatisk opdatering både i Play Store™-appen og i appen What's New (hvis den findes) for at undgå automatisk opdatering af apps.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du automatiske opdateringer for alle programmer i Play Store

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app market place.
    2. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Indstillinger > Opdater automatisk apps.
    3. Vælg den ønskede indstilling.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du automatiske opdateringer for alle programmer i What's New

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app whats new.
    2. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Indstillinger > Opdater automatisk apps.
    3. Vælg den ønskede indstilling.

Programsammenkædning

Din enhed kan bestemme at standard-app'en skal håndtere et bestemt internetlink. Dette betyder, at hvis linket er indstillet, behøver du ikke at vælge en app hver gang, du åbner et link. Du kan ændre standard-app'en når som helst.