Sådan anvender du placeringstjenester

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Placeringstjenester gør det muligt for apps som Maps og kameraet at bruge oplysninger fra mobil- eller ‎Wi-Fi‎-netværk samt GPS-oplysninger (Global Positioning System) til at bestemme din omtrentlige placering. Hvis du ikke er inden for GPS-satellitternes dækningsområde, kan enheden bestemme din placering vha. ‎Wi-Fi‎-funktionen. Hvis du ikke er inden for et netværks dækningsområde, kan enheden bestemme din placering vha. mobilnetværket.

Hvis du vil bruge enheden til at finde ud af, hvor du er, skal du aktivere placeringstjenesterne.

Note

Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra din enhed.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du placeringstjenester

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Placering, tap derefter på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere placeringstjenester.

Forbedring af GPS-nøjagtighed

Første gang du anvender enhedens GPS-funktion, kan det tage 5 til 10 minutter, inden din placering bliver fundet. Sørg for at have frit udsyn til himlen for at hjælpe søgningen på vej. Stå stille, og tildæk ikke GPS-antennen (det markerede område på billedet). GPS-signaler kan passere gennem skyer og plastik, men ikke gennem de fleste faste genstande, f.eks. bygninger og bjerge. Flyt til en anden placering, hvis din placering ikke er fundet efter et par minutter.

GPS-antenne på Sony-smartphones