Tag fantastiske billeder med din Xperia™-smartphone

Tag billeder af livets bedste øjeblikke med en Xperia-smartphone. Xperia-enheden er udstyret med den bedste kamerateknologi fra Sony, der kan klare alt fra lav belysning til actionsituationer og tage klare, skarpe og dynamiske billeder. Selv når billederne bliver vist på en stor skærm eller udskrives på papir i 8 x 10/A4-størrelse. Tilstanden Optimal auto tænker for dig, så du kan koncentrere dig om at tage gode billeder.

Tag fantastiske billeder med din Xperia™-smartphone

Optimal auto. Optimale fotos.

Optimal auto kan klare alt fra oplyste nattebilleder til makrofotos med nærbilleder. Tilstanden genkender op til 36 motivtyper og justerer indstillingerne automatisk, så du tager de bedste fotos – når som helst og hvor som helst. Premium intelligent autojustering er Xperia-kameraets standardtilstand, og her slås HDR til og fra afhængigt af motivet. HDR-tilstanden tager flere billeder med forskellige eksponeringer og samler dem derefter, så dine fotos ser naturlige ud – selv i modlys.

Xperia-smartphones kombinerer det prisvindende Sony G-objektiv og den nyeste billedsensorteknologi, Exmor RS™ for mobile, der bringer de ægte farver og levende detaljer frem i alle dine fotografier. BIONZ™ for mobile-billedprocessoren reducerer fotostøj og billedforvrængning med det samme. Sammen leverer disse teknologier krystalklare, skarpe billeder hver gang.

Nogle få tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Xperia-kameraet

Inden du tager et foto:

• Sørg for, at objektivet er rent – det er utroligt, hvor meget et lille fingeraftryk eller snavs kan forringe kvaliteten af dine fotos.
    • Indstil kameraet til tilstanden Premium intelligent autojustering og få en fantastisk kvalitet uden komplicerede indstillinger.
    • Som standard er blitzen indstillet til Auto, så lad vores intelligente Sony-teknologi gøre alt det hårde arbejde for dig.
    • Hvis problemet er slørede billeder, kan du kontrollere, om telefonens dæksel dækker for blitzen eller objektivet. Du kan også prøve at fjerne telefondækslet for at undgå uønsket refleksion.

Indstilling af fokus

Indstilling af fokus

De bedste tips til at tage skarpe billeder af motiver i bevægelse eller i lav belysning:

• Hold din smartphone med begge hænder og sørg for, at din venstre hånd ikke dækker for objektivet eller blitzen.
    • Tryk kameratasten halvt ned, hvorefter der vises en hvid ramme, hvor fokus er. Når motivet er i fokus, bliver rammen blå, og der lyder et kort bip.
    • Tryk kameratasten helt ned for at tage et foto. Hvis du bruger kameraknappen, tages fotoet, så snart du løfter fingeren.
    • Hvis du har svært ved at fokusere, kan du indstille et “Berøringsfokus”-punkt ved at berøre skærmen dér, hvor kameraet skal fokusere.
    • Du kan også prøve at flytte smartphonen med kameratasten halvt trykket ned. Se efter et sted, hvor motivet kommer i fokus.

Alle kan tage flotte fotos med en Xperia-smartphone ...

Alle kan tage flotte fotos med en Xperia-smartphone ...

Fantastiske billeder ved svagt lys

Få det hele med selv ved svagt lys. Xperia-smartphones har en enestående kombination af Sony-teknologier, der reducerer billedstøj og sørger for pixelperfekte fotos fra morgenstund til aftenrøde. Med tilstanden Premium intelligent autojustering sker det automatisk – du får hjælp til at tage professionelle billeder, og du behøver ikke ændre indstillingerne.

Det er så nemt som at sige “Appelsin!”.

Alle kan tage flotte fotos med en Xperia-smartphone ...

Helt skarpt

Uanset om du tager billeder af den lokale lilleputkamp eller bare nyder fart over feltet, kan Optimal auto gøre arbejdet for dig. Xperia-kameraet har det klare F2,0-objektiv, og funktionen Anti-bevægelsesslør registrerer, når dit emne bevæger sig og hjælper dig med at tage skarpe billeder – hver gang.

Zoom 3x længere ind

Tager du billeder af noget, der er langt væk? Gå ikke glip af noget, selv på lang afstand, med 3x Clear Image Zoom og tilstanden Optimal auto. Den store sensor på 20,7 MP og BIONZ for mobile-billedsensoren sørger for, at dine billeder bliver skarpe og klare.

Bemærk, at denne artikel ikke er produktspecifik. Hvilke funktioner og egenskaber der beskrives, kan derfor variere afhængigt af din enhed og/eller softwareversion.