Widgets

Widgets er små apps, du kan bruge direkte via startskærmen. De fungerer også som genveje. Widgeten Vejr giver dig f.eks. mulighed for at se grundlæggende vejroplysninger direkte på startskærmen. Når du tapper på widgeten, åbnes den fulde app Vejr dog. Du kan hente flere widgets på Google Plan™.

Menuen Widget på Sony-smartphones

For at tilføje en widget på Startskærmen

1. Berør og hold et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer, tap derefter på Widgets.
    2. Find og tap på den widget du vil tilføje.

Sådan ændrer du størrelse på en widget

1. Berør og hold en widget, indtil den forstørres og telefonen vibrerer. Slip herefter widgetten. Hvis widget-størrelsen kan ændres, vises en fremhævet ramme og prikker til ændring af størrelsen.
    2. Træk prikkerne indad eller udad for at formindske eller forstørre widgetten.
    3. Tap et vilkårligt sted på Startskærm for at bekræfte den nye widget-størrelse.

Sådan flytter du en widget

• Berør en widget, og hold fingeren nede, indtil widgeten forstørres, og enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til den nye placering.

Sådan fjerner du en widget

• Berør og hold nede på en widget, indtil den markeres. Træk den derefter til Fjern fra startskærm.