Afspilning af videoer i Video-appen

Brug Video-appen til at afspille film og andet videoindhold, som du har gemt eller hentet på din enhed. I Video-appen kan du også se plakater, plotresumeer, genreoplysninger og instruktøroplysninger for hver film. Du kan også afspille dine film på andre enheder, der har oprettet forbindelse til det samme netværk.

Note

Der kan være nogle videofiler, som ikke kan afspilles i Video-appen.

Oversigt over film på Sony-smartphones
    1 Tap på ikonet for at åbne startskærmsmenuen for Video
    2 Vis den sidst afspillede video
    3 Træk skærmens venstre kant til højre for at gennemse alle hentede og gemte videoer
    4 Se alle videoer der er gemt på din enhed
    5 Se online-videoer
    6 Tap for at afspille gemte eller hentede video-filer
    7 Se menuindstillinger for en video
    8 Rul op eller ned for at få vist indhold

Sådan afspiller du en video i Video

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Video.
    2. Find den video, du vil afspille, og tap på den. Hvis videoen ikke vises på skærmen, skal du trække den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Video. Find derefter den videofil, du vil afspille, og tap på den.
    3. Hvis du vil vise eller skjule kontrolelementerne, skal du tappe på skærmen.
    4. Hvis du vil sætte afspilningen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage afspilning, skal du tappe på Icn sony semc music play normal.
    5. Hvis du vil spole tilbage, skal du trække skyderen på statuslinjen til venstre. Hvis du vil spole frem, skal du trække skyderen på statuslinjen til højre.

For at vælge indstillinger i video

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, herefter søg og tap på Video.
    2. Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for video, tap herefter på Indstillinger.
    3. Ændr indstillingerne efter behov.

Sådan ændrer du lydindstillingerne under videoafspilning

1. Mens et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony key menu > Lydindstillinger, og skift derefter indstillinger, som du vil.
    3. Tap på OK, når du er færdig.

Sådan deler du en video

1. Tap på Icn sony key menu, mens en video afspilles, tap derefter på Del.
    2. Tap på programmet, du vil anvende til deling af den valgte video, følg derefter de relevante trin for at sende den.