Supportprogram

Brug supportprogrammet på din enhed til at gennemse brugervejledninger og vejledningerne til fejlfinding og til at søge efter oplysninger om softwareopdateringer og andre produktrelaterede oplysninger.

Sådan får du adgang til supportprogrammet

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Icn sony app support, og vælg derefter det ønskede supportelement.

Tip

Opret forbindelse til internettet, når supportprogrammet anvendes, og opnå den bedst tilgængelige support.