Sådan starter du enheden for første gang

Det anbefales, at du oplader batteriet i mindst 30 minutter, før du starter din enhed første gang. Du kan stadig anvende din enhed, mens den oplader. Du kan finde flere oplysninger om opladning under Opladning af din enhed.

Første gang du starter enheden, kan du gå til opsætningsvejledningen for at hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, gøre din enhed personlig og logge på dine konti, f.eks. en Google™-konto.

For at tænde enheden

Note

Sørg for, at batteriet er opladet i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang.

Sådan slås Sony-smartphones til

1. Tryk tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90 ned og hold den nede, til enheden vibrerer.
    2. Indtast PIN-koden til SIM-kortet, når du bliver bedt om det, og tap så på Icn sony text input light enter.
    3. Vent et øjeblik, inden enheden starter.

Sådan slukker du enheden

1. Tryk på Icn sony key and power k90-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
    2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.

Note

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.