Afsendelse og modtagelse af mails

Oversigt over mailindbakken på Sony-smartphones
    1 Få vist en liste over alle mailkonti og seneste mapper
    2 Søg efter mails
    3 Få adgang til indstillinger og valgmuligheder
    4 Liste over mails
    5 Skriv en mail

Sådan henter du nye e-mails

• Stryg nedad på listen med meddelelser, når e-mailindbakken er åben.

Note

Før du forsøger at hente nye e-mails, skal du sørge for, at du har en fungerende dataforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikrer velfungerende dataforbindelser under Internet- og mms-indstillinger .

Sådan læser du mails

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og vælge den konto, du vil kontrollere. Hvis du vil kontrollere alle dine mailkonti på én gang, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    4. Rul op eller ned i mailindbakken, og tap på den mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en mail

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du trække skærmens venstre kant mod højre og vælge den konto, du vil sende mailen fra.
    3. Tap på Icn sony conv new message, skriv derefter modtagerens navn eller mailadresse, og vælg en eller flere modtagere på rullelisten.
    4. Indtast mailens emne og meddelelsesteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan besvarer du en e-mail

1. Find og tap på den besked i e-mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på Svar eller Svar alle.
    2. Indtast dit svar, tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan videresender du en mail

1. Find og tap på den besked, du vil videresende, i mailindbakken, og tap derefter på Videresend.
    2. Angiv modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan får du vist en vedhæftet fil fra en e-mail

1. Søg og tap på den e-mail, der indeholder den vedhæftede fil, du vil have vist. E-mails med vedhæftede filer er angivet med Icn sony email attachment.
    2. Når e-mailen er åben, skal du tappe på Indlæs. Den vedhæftede fil starter overførslen.
    3. Når den vedhæftede fil er hentet, skal du tappe på Vis.

Sådan gemmer du en afsenders mailadresse i dine kontakter

1. Søg efter og tap på en meddelelse i mailindbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap på Føj til kontakter, og tap derefter på OK.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på Gem.