Flere opkald

Hvis du har aktiveret ventende opkald, kan du håndtere flere opkald samtidig. Når funktionen er aktiveret, høres der et bip, hvis du modtager et andet opkald.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du ventende opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Yderligere indstillinger.
    3. Tap på Ventende opkald for at aktivere eller deaktivere ventende opkald.

Sådan besvarer du et nyt opkald og parkerer et igangværende opkald

• Træk Icn sony second call slider answer til højre, når du hører gentagne bip under et opkald.

Sådan afviser du et andet opkald

• Træk Icn sony call slider dismiss til venstre, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.

Sådan foretager du et opkald nummer to

1. Tap under en udgående opkald, på Icn sony dial contacts. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Indtast nummeret til modtageren, og tap på Icn sony btn detail call. Det første opkald parkeres.

Sådan skifter du mellem flere opkald

• Tap på Skift til dette opkald for at skifte til et andet opkald og parkere det aktuelle opkald.