Samling

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort.

Isætning af hukommelseskortet i Sony-smartphones

Note

Sørg for at isætte nano-SIM-kortet i nano-holderen, inden du isætter det i enheden. Pas på ikke at forveksle nano-SIM-kortets åbning med hukommelseskortets åbning.

Sådan isættes nano-SIM-kortet

Note

Isæt nano-SIM-kortet, mens enheden er tændt. Enheden genstarter automatisk.

1. Fjern dækslet til nano-SIM-kortets holder.
  2. Træk vha. en fingernegl eller lignende nano-SIM-kortets holder ud.
  3. Anbring nano-SIM-kortet i nano-SIM-kortets holder. Sæt derefter holderen i igen.
  4. Sådan genmonterer du dækslet.

Note

Sørg for at genisætte nano-SIM-kortets holder i den korrekte retning. Når du trækker holderen ud for at isætte nano-SIM-kortet, må du ikke vende holderen rundt.

Sådan isætter du hukommelseskortet

1. Fjern dækslet over åbningen til hukommelseskortet.
  2. Sæt hukommelseskortet i åbningen til hukommelseskortet, og sæt derefter dækslet over åbningen til hukommelseskortet igen.

Sådan fjernes du nano-SIM-kortet

Fjernelse af mikro-SIM-kortet på Sony-smartphones
  1. Fjern dækslet over åbningen til nano-SIM-kortet.
  2. Træk holderen til nano-SIM-kortet ud ved at bruge en fingernegl eller lignende.
  3. Fjern nano-SIM-kortet.
  4. Sæt nano-SIM-kortholderen tilbage i åbningen.
  5. Sæt bagdækslet på igen.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

1. Sluk enheden, og fjern dækslet til åbningen til hukommelseskortet.
  2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter med det samme.
  3. Træk hukommelseskortet helt ud, og fjern det.
  4. Genmonter dækslet.

Tip

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden som beskrevet i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afmontere hukommelseskortet. Tap på Indstillinger > Lagerplads, tap på Icn sony eject3 ud for SD-kort, og følg derefter resten af instruktionerne ovenfor.