Skærmlås

Du kan låse skærmen på flere måder. Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg – ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Mønster – tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • Pinkode – indtast en numerisk pinkode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode – indtast en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.

Note

Det er meget vigtigt, at du kan huske skærmoplåsningsmønsteret, pinkoden eller adgangskoden. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og meddelelser.

Sådan opretter du et skærmlåsningsmønster

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Mønster.
    3. Følg anvisningerne på enheden.

Note

Hvis låsningsmønsteret afvises fem gange i træk, når du forsøger at låse enheden op, skal du vente 30 sekunder, før du kan prøve igen.

Sådan ændrer du skærmlåstypen

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Følg vejledningen på enheden, og vælg en anden skærmlåstype.

Sådan ændres skærmlåsningsmønsteret

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger> Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn skærmoplåsningsmønsteret.
    4. Tap på Mønster, og følg vejledningen på enheden.

Sådan opretter du en pinkode til skærmlåsen

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > PIN-kode.
    3. Angiv en numerisk pinkode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv pinkoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.
    5. Følg anvisningerne på enheden.

Sådan opretter du en adgangskode til skærmlås

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Adgangskode.
    3. Angiv en adgangskode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv adgangskoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.
    5. Følg anvisningerne på enheden.

Sådan aktiverer du oplåsning vha. strygefunktionen

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn dit skærmoplåsningsmønster, eller angiv din pinkode eller adgangskode, hvis en af disse skærmoplåsningstyper er aktiveret.
    4. Tap på Stryg.

Nulstilling af glemt skærmlås

Hvis du har glemt pinkoden eller mønsteret til din skærmlås, kan du eventuelt nulstille den vha. tjenesten Beskyttelse via my Xperia. Du mister ikke indholdet på din enhed, når du har nulstillet din skærmlås vha. tjenesten Beskyttelse via my Xperia.

Hvis du vil aktivere tjenesten Beskyttelse via my Xperia, skal du se under Søgning efter en mistet enhed .

Sådan nulstiller du skærmlåsen ved hjælp af tjenesten Beskyttelse via my Xperia

1. Sørg for, at du kender brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto, og at tjenesten Beskyttelse via my Xperia er aktiveret på enheden.
    2. Gå til myxperia.sonymobile.com fra en enhed med forbindelse til internettet.
    3. Log på med den samme Google™-konto, som du har konfigureret på enheden.
    4. Klik på billedet af din enhed under Dine enheder.
    5. Vælg Lås eller Skift PIN2-kode for at erstatte den aktuelle skærmlås med en ny pinkode.
    6. Følg vejledningen på skærmen, der leveres af tjenesten Beskyttelse via my Xperia.

Note

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan din enhed være låst efter nulstilling af skærmlåsen. Du skal derfor indtaste brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto for at kunne bruge enheden.