account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

    Du kan forhindre andre personer i at bruge din enhed uden din tilladelse. Hvis du f.eks. mister din enhed, eller den bliver stjålet eller slettet, er det kun personer, der har din Google™-konto eller skærmlåsoplysninger, som kan bruge enheden. For at sikre, at din enhed er beskyttet, er det vigtigt, at du anvender en sikker skærmlås, og føjer din Google™-konto til din enhed. Det er afgørende, at du både husker dine skærmlåsoplysninger og dine legitimationsoplysninger til din Google™-konto. Hvis du vil sikre, at din enhed er beskyttet, kan du:

    • Anvende en sikker skærmlås til din enhed der har en skærmlås med pinkode, adgangskode eller mønster for at forhindre, at en anden person nulstiller din enhed. Du kan finde flere oplysninger under Skærmlås.
    • Tilføje en Google™-konto for at forhindre andre i at bruge din enhed, hvis den bliver stjålet og/eller slettet. Du kan finde flere oplysninger under Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?
    • Aktivere enten "Beskyttelse via my Xperia" eller webtjenesten Android™ Device Manager. Ved brug af en af disse tjenester kan du fjernlokalisere, -låse eller -formatere en mistet enhed. Du kan finde flere oplysninger under Søgning efter en mistet enhed .

    Verificering af ejerskabet af din enhed

    Visse beskyttelsesfunktioner kræver, at du enten låser din skærm op med en pinkode, en adgangskode eller et mønster, eller at du angiver dine Google™-kontooplysninger. Herunder er der eksempler på beskyttelsesfunktioner og nogle af de påkrævede legitimationsoplysninger:

    • Beskyttelse ved nulstilling til standardindstillinger: Du skal låse din skærm op, før du kan udføre nulstilling til standardindstillingerne.
    • Beskyttelse via my Xperia: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til en Google™-konto, der er tilknyttet til tjenesten. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Android™ Device Manager: Hvis du nulstiller din enhed fra en fjernplacering ved hjælp af denne tjeneste, skal du angive brugernavnet og adgangskoden til en Google™-konto. Enheden skal have forbindelse til internettet, før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Softwarereparation: Brug Xperia™ Companion-softwaren til at udføre en softwarereparation.

    Note

    I forbindelse med Android™ Device Manager skal du indtaste oplysninger fra en Google™-konto. Det kan være en hvilken som helst Google™-konto, som du har konfigureret på din enhed som ejer. Hvis du ikke kan angive de relevante kontooplysninger under konfigurationsprocessen, vil du slet ikke kunne anvende enheden.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer