Google Maps™ og navigation

Brug Google Maps™ til at spore din nuværende placering, få vist trafikmeldinger i realtid og få detaljerede rutevejledninger.

Appen Google Maps™ kræver en internetforbindelse, når den bruges online. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger dette program, skal du gå til http://support.google.com og klikke på linket "Maps til mobilenheder".

Note

Programmet Google Maps™ er muligvis ikke tilgængeligt på alle markeder, i alle lande og i alle områder.

Sådan anvender du Google Maps™

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Kort.