Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt. som f.eks. Equalizer- og surround sound. Du kan også aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer.

Sådan forbedrer du lydoutputtet manuelt

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Lydindstillinger.
    3. Træk skyderen ud for ClearAudio+ til højre.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet ClearAudio+.
    4. Tap på Lydeffekter.
    5. Juster lydindstillingerne ved at trække frekvensbåndsknapperne op eller ned.

Sådan minimerer du lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Lydindstillinger.
    3. Træk skyderen ud for Dynamisk normalisering til højre.