Redigering af fotos med appen Photo editor

Du kan redigere og anvende effekter på originale fotos, som du har taget med dit kamera. Du kan f.eks. ændre lyseffekterne. Når du gemmer det redigerede foto, bevares den oprindelige uændrede version af fotoet på enheden.

Sådan redigeres et foto

• Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.

For at beskære et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album crop > Beskær.
    4. Tap på Beskær for at vælge en indstilling.
    5. Du kan justere beskæringsrammen ved at berøre kanten af beskæringsrammen og holde den nede. Når cirklerne ved kanterne forsvinder, skal du trække indad eller udad for at ændre rammens størrelse.
    6. Hvis du vil tilpasse størrelsen på alle sider af rammen på samme tid, skal du berøre og holde et af de fire hjørner. Når cirklerne ved kanterne forsvinder, træk herefter i hjørnet.
    7. Hvis du vil flytte rammen til et andet område af fotoet, skal du berøre indersiden af rammen og holde den nede, og derefter trække rammen til den ønskede placering.
    8. Tap på Icn sony album crop apply.
    9. Tap på Gem for at gemme en kopi af fotoet, som du har beskåret det.

Sådan anvender du specielle effekter på et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album edit filter, og vælg derefter en indstilling.
    4. Rediger fotoet som ønsket, og tap derefter på Gem.

Sådan føjer du en fotorammeeffekt til et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album edit face correction, og vælg derefter en indstilling.
    4. Tap på Gem for at gemme en kopi af det redigerede foto.

Sådan justerer du lysindstillingerne for et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album edit exposure, og vælg derefter en indstilling, og rediger den, som du vil.
    4. Tap på Gem for at gemme en kopi af det redigerede foto.

Sådan indstiller du mætningsniveauet for farverne i et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album edit colour adjustment, og vælg derefter en indstilling.
    4. Tap på Gem for at gemme en kopi af det redigerede foto.