Indstillinger for "Forstyr ikke"

Du kan manuelt indstille din enhed til tilstanden "Forstyr ikke", og kan bestemme i hvor lang tid, den skal være i denne tilstand. Du kan også forudindstille hvornår, din enhed automatisk skal gå til indstillingen "Forstyr ikke".

Ingen tidsgrænse
    Hold enheden tavs indtil du manuelt slår lyden til.
    I én time
    Hold enheden tavs i en time. Du kan tappe på minus- eller plus-ikonet for at justere varigheden.

Sådan aktiverer du tilstanden Forstyr ikke

• Tryk volumentasten ned, indtil Icn sony sys ringer silent vises.

Sådan skifter du hurtigt mellem tilstandene Forstyr ikke/Vibrering/Lyd

1. Tryk volumentasten ned eller op, indtil Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on vises.
    2. Tap på Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on, hvis du hurtigt vil skifte mellem tilstandene Vibration/Lyd. Hvis du vil aktivere tilstanden Forstyr ikke, hvis du trykke volumentasten ned, mens du er i vibrationstilstand.

Sådan planlægger du tidsintervaller for tilstanden Forstyr ikke

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Vil ikke forstyrres > Automatiske regler.
    3. Vælg den tid eller begivenhed, der skal planlægges tidsintervaller for tilstanden Forstyr ikke for, eller tilføj en ny regel.
    4. Find og tap på Dage, markér afkrydsningsfeltet for de relevante dage, og tap derefter på Udført.
    5. Tap på Starttidspunkt, vælg en værdi, og tap derefter på OK for at justere starttidspunktet.
    6. Tap på Sluttidspunkt, vælg en værdi, og tap derefter på OK for at justere sluttidspunktet. Din enhed forbliver i tilstanden Forstyr ikke i det valgte tidsinterval.

Angivelse af undtagelser for tilstanden Forstyr ikke

Du kan vælge, hvilke typer meddelelser du vil tillade lyd fra i tilstanden Forstyr ikke, og du kan filtrere undtagelser ud fra de personer, meddelelserne kommer fra. De mest almindelige typer undtagelser er:
    • Hændelser og påmindelser
    • Meddelelser
    • Alarmer

Sådan tillader du undtagelser i tilstanden "Forstyr ikke"

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
    3. Træk skyderen ud for den ønskede indstilling.

Sådan knytter du undtagelser til specifikke kontakttyper

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og underretning > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
    3. Tap på Opkald eller Beskeder.
    4. Vælg en indstilling.