Oprettelse af forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør

Du kan bruge en USB-værtsadapter til at oprette forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør, f.eks. USB-masselagerenheder, spilcontrollere, USB-tastaturer og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har et mikro-USB-stik, skal der ikke bruges en USB-værtsadapter.

Note

USB-værtsadaptere sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

For at tilslutte USB-tilbehør ved brug af USB-værtskort

1. Tilslut USB-værtskortet til din enhed, tilslut herefter kortet til USB-tilbehøret.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    3. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.

Note

Der kræves måske yderligere trin eller software for at konfigurere spille-controllere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Få adgang til indhold på en USB-lagerenhed vha. et USB-værtskort

1. Sæt USB-værtskortet i enheden, opret derefter forbindelse for kortet til USB-lagerenheden.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    3. Søg og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.
    4. For at få adgang til filer og mapper på USB-lagerenheden, anvend en filhåndterings-app, fx File Commander.

Note

Du kan også åbne det relevante medieprogram på enheden for at få vist indhold direkte. Fx, kan du åbne albumsprogrammet for at få vist lagrede fotos på dine USB-lagerenheder.

Sådan afbryder du forbindelsen til en USB-lagerenhed

1. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du trække statuslinjen nedad og derefter tappe på USB-lager er tilsluttet.
    2. Tap på OK.
    3. Fjern USB-værtsadapteren fra enheden.

For at tilslutte USB-tilbehør ved brug af et micro USB-stik.

1. Tilslut USB-tilbehørets micro USB-stik til din enhed.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    3. Søg og tap Indstillinger > Enhedsforbindelse > USB-forbindelse > Søg efter USB-enhed.

Note

Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør med et micro USB-stik understøttes af din enhed.