Samling

Der sidder et stykke beskyttende plastik på skærmen. Du skal taget arket af, inden du anvender berøringsskærmen. Ellers fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt.

For at isætte et hukommelseskort

Isætning af hukommelseskortet i en Sony Xperia™ Z2-tablet
    1. Isæt en fingernegl i mellemrummet mellem dækslet til hukommelseskortets åbning og enhedens øverste side, tag derefter dækslet af åbningen.
    2. Anbring hukommelseskortet i hukommelseskortets åbning, med de guldfarvede kontakter nedad, skub derefter hukommelseskortet hele vejen ind i åbningen indtil du hører en låselyd.
    3. Påsæt igen hukommelseskortets dæksel.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

1. Sluk enheden, og fjern dækslet til åbningen til hukommelseskortet.
    2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter med det samme.
    3. Træk hukommelseskortet helt ud, og fjern det.
    4. Genmonter dækslet.

Tip

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden som beskrevet i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afmontere hukommelseskortet. Tap på Indstillinger > Lagerplads, tap på Icn sony eject3 ud for SD-kort, og følg derefter resten af instruktionerne ovenfor.