Tilføjelse af den geografiske position til dine fotos

Aktivér geotagging for at føje den omtrentlige geografiske placering (et geotag) til billeder, når du tager dem. Den geografiske placering beregnes enten vha. trådløse netværk (mobil- eller ‎Wi-Fi‎-netværk) eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskærmen, er geotagging aktiveret, men den geografiske position blev ikke fundet. Når Icn sony camera geotag on vises, er geotagging aktiveret, og den geografiske position er tilgængelig, så dit foto kan geotagges. Når ingen af disse to symboler vises, er geotagging slået fra.

Sådan slår du geotagging til

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Tap på Indstillinger > Placering.
    3. Tap på til/fra-kontakten.
    4. Aktivér kameraet.
    5. Tap på Icn sony menu settings l.
    6. Søg efter Gem placering. Træk skyderen til højre.