Om denne brugervejledning

Dette er Xperia™ Z2 Tablet-brugervejledningen til Android™ 6.0-softwareversionen. Hvis du er usikker på, hvilken softwareversion enheden kører, kan du kontrollere det i menuen Indstillinger.

Note

Efter system- og programopdateringer vises funktionerne i din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android™-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering. Du kan finde flere oplysninger om softwareopdateringer under Opdaterer din enhed.

Sådan kontrollerer du din enheds aktuelle softwareversion

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Find, og tap på Indstillinger > Om din tablet > Android™-version.

Sådan finder du enhedens modelnummer og navn

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app support.
    Enhedens modelnummer og navn vises.

Begrænsninger i tjenester og funktioner

Nogle af de tjenester og funktioner, der er beskrevet i denne brugervejledning, understøttes muligvis ikke i alle lande eller områder, på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere. Det internationale GSM-nødopkaldsnummer kan altid bruges i alle lande, områder og netværk og af alle serviceudbydere, forudsat at enheden har forbindelse til mobilnetværket. Kontakt netværksoperatøren eller tjenesteudbyderen for at finde ud af, om de enkelte tjenester eller funktioner er tilgængelige, og om der er yderligere gebyrer for adgang eller forbrug.

Brug af visse funktioner og programmer, der er beskrevet i denne vejledning, kan kræve internetadgang. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra din enhed. Kontakt din udbyder af trådløse tjenester for at få flere oplysninger.