Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

For at få vist IMEI-nummeret

IMEI-nummer på Sony Xperia™ Z2 Tablet

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om din tablet > Status > IMEI-oplysninger.

Tip

Hvis du vil have vist IMEI-nummeret, kan du også åbne telefonopkaldstasten på enheden og taste *#06#.